Braileanul Mihai Danut, ales vicepresedinte al PC pe „Relatii internationale”

P1060856

Presedintele PC Braila, senatorul Danut Cristian Mihai, a fost ales vicepresedinte coordonator al departamentului profesional „Romanii de pretutindeni si relatii internationale”. Mihai si-a obtinut functia in urma votului exprimat ieri, in Consiliul National al Partidului Conservator, in cadrul caruia au fost alesi 22 de vicepresedinti, dintre care sapte, pe regiunile de dezvoltare si 15 vicepresedinti coordonatori ai departamentelor profesionale.

„Va pot spune ca, in calitatile pe care le am – de senator, membru al Comisiei pentru Afaceri Europene si secretar al Comisiei Economice -, am constatat ca in mediul extern exista un interes deosebit pentru consolidarea legaturilor cu Romania, in mai toate domeniile. In acelasi timp, in comunitatile de romani din afara tarii se manifesta o atmosfera favorabila exprimarii valorilor conservatoare in ceea ce priveste familia si traditiile tarii din care provin. Ei, in mod special, au confirmat cu prisosinta ca societatea devine mai buna daca conditia materiala si morala a membrilor sai se amelioreaza. Va asigur de implicarea mea totala pentru ca partidul nostru sa capete importanta pe care o merita, intr-o Europa in care excelenta si competitivitatea se manifesta tot mai puternic, iar noi, romanii, reusim sa fim prezenti in toate topurile.
Mai mult decat oricand, este momentul sa fim uniti, sa lucram in echipa, sa facem din Partidul Conservator una din principalele forte politice ale tarii, asa cum a mai fost in istoria sa indelungata. Istoricii spun ca statul modern roman a luat fiinta odata cu inscaunarea lui Carol I de Hohenzolern. Sa nu uitam ca primul guvern format de Carol I a fost un guvern conservator, condus de Lascar Catargiu. Prin urmare, avem si traditie, si identitate. Dar mai avem ceva: o echipa de varf formata din oameni tineri, bine pregatiti si motivati sa reaseze partidul nostru pe locul ce i se cuvine”, a declarat Mihai.