Canciu, despre acuzațiile că face campanie electorală în timpul serviciului bazate pe faptul că fotografiile de campanie sunt făcute pe lumină: „Cred că domnul Botea nu știe că ziua s-a mărit. După ora 19 se întunecă”

Uite cine vorbește! Un om care în perioada în care era inspector școlar general, în campania electorală, participa la dezbateri politice din biroul său de la ISJ Brăila!

Este, în rezumat, comentariul actualului inspector școlar general, Cătălin Canciu (PNL), candidat la Primăria Brăila, despre care Viorel Botea (AUR), fost inspector școlar general, a spus într-o recentă conferință de presă că face activități de campanie electorală în timpul serviciului și că ar implica în aceste activități și mare parte dintre inspectorii școlari, care sunt membri PNL.

Întrebat despre acest subiect, liberalul a furnizat presei o fotografie din timpul unei dezbateri politice din 2020 la care participa și Viorel Botea și în care se vede că acesta se află în biroul inspectorului școlar general de la ISJ Brăila.

„Să-i fie rușine!  Domnul Botea, fiind în biroul inspectorului școlar general, făcea o dezbatere în cadrul PMP, cu secretarul general.

Domnul Botea a avut în 2020 o armată de directori, de profesori de toate disciplinele, cu care a populat lista de candidați la municipiu, lista din cele trei orașe, lista din comune. Cum a luat domnul Botea 7% la alegerile locale din 2020?

În ceea ce privește colegii mei, da, sunt alături de mine, oamenii au spus-o, această activitate politică o fac în primul rând pentru Cătălin Canciu, pentru că ei cred în mine, au o relație profesională cu mine bazată pe respect, pe profesionalism și pe tot ce ține de activitatea noastră. Facem acest lucru după ora 16.30”, a spus Canciu.

Întrebat în conferința de presă dacă are dovezi concrete că șeful ISJ și alți reprezentanți ai inspectoratului fac campanie electorală în timpul programului sau este doar o bănuială de-a lui, Botea a recunoscut că nu are dovezi, ci doar presupune că se întâmplă asta, fiindcă în fotografiile postate pe FB de Canciu și de PNL Brăila pe rețelele de socializare se vede că sunt făcute în plină zi, nu pe înserat.

„Cred că domnul Botea nu știe noțiuni pe care le fac copii în clasa a V-a, că ziua s-a mărit. După ora 19 se întunecă”, a mai afirmat Canciu.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns