CAPRARIU: SITUATIA GRAVA DE LA SPITALUL JUDETEAN BRAILA ESTE O EXPRESIE A MANAGEMENTULUI DEFECTUOS

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este foarte nemultumit de modul in care este condus Spitalul Judetean de catre managerul Delia Rasnoveanu (PSD) si considera ca aceasta a dat deja dovada ca nu este omul potrivit la locul potrivit.

Caprariu a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca stie de mai mult timp ca la Spitalul Judetean “situatia este grava” si a apreciat ca permanentele crize legate de lipsa unor medicamente si materiale sanitare, dar si igiena deficitara din spital reprezinta “o expresie a managementului defectuos”: “Se poate invoca faptul ca a fost un concurs; acest concurs nu stiu pe ce criterii a fost, cati au participat, care au fost conditiile, dar tind sa cred ca pana la urma a fost un fel… se observa ca e o numire politica, ce s-o mai lungim. Deci e un post asumat politic, sa nu ne mai ascundem dupa degete. Postul asta de manager e asumat politic de PSD.

Eu am fost invitat la spital de un grup de asistente de acolo, ca sa-mi expuna situatia de la spital, asa, intr-o stare de cladestinitate, pentru ca oamenii se feresc – va dati seama in ce societate am ajuns sa traim, ca oamenii se feresc, dorind sa spuna lucruri grave care se intampla si care tin de sanatatea publica, tin de siguranta publica. Am fost la acea intalnire si sunt lucruri acolo pe care as putea sa vi le relatez, dar ar spune altii: cum le poti proba?

In afara de lipsa de materiale sanitare, pe care o cunoasteti, exista probleme grave de igiena sanitara in zona pediatrica; in plus, aspectul deplorabil, modul cum arata… ne referim la aspect, la intretinerea simpla, cu o armata de oameni. Avem o armata de oameni la intretinere, dar resurse materiale nu avem”.