CIRLIGEA: DACA CJ NU AJUTA FINANCIAR DACIA UNIREA BRAILA, CLUBUL SPORTIV NU PRINDE IARNA!

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL) avertizeaza ca daca CJ nu va aloca rapid fonduri clubului Dacia Unirea Braila, acesta se va desfiinta inainte de finalul anului, fiindca se afla intr-o situatie financiara foarte dificila. In opinia lui Cirligea, daca se discuta despre problemele economice ale clubul sportiv amintit, CJ are o mare parte din vina, fiindca “prin diverse tertipuri”, s-a refuzat finantarea din bani publici a unor proiecte ale Daciei Unirea.

In acest context, liberalul considera ca cea mai buna solutie este asocierea CJ cu Dacia Unirea Braila si i-a cerut sefului judetului, Iulian Chiriac (PSD), sa ia in calcul aceasta varianta: ”Va rog sa luati in considerare o asociere intre CJ si Clubul de Fotbal Dacia Unirea Braila, pentru ca vom sarbatori 100 de ani in Divizia C si vreau sa va spun ca o mare, mare responsabilitate pentru acest lucru o are Consiliul Judetean, pentru ca prin diverse tertipuri, nu s-au aprobat proiecte, nu s-au aprobat bani, nu nimic”.

“Nu stiti detaliile si am sa vi le explic”, a replicat presedintele CJ, Iulian Chiriac.

“As dori, cu acordul domnilor consilieri, sa luati in considerare o asociere, pentru a scapa de toate aceste tertipuri care trebuie facute la Regulament – adica sa mergem pe aceeasi idee cu handbalul, daca mai vrem sa mai fie aceasta echipa. Daca nu, eu va spun ca nu o prinde iarna!”.