„Concert de concerte” susținut de Orchestra de cameră „George Cavadia”

Pe 21 februarie, la ora 18.30, la Casa Tineretului din Brăila va avea loc spectacolul „Concert de concerte”, susținut de Orchestra de cameră „George Cavadia”, alături de doi invitați speciali – violoncelistul Ștefan Cazacu și pianista Sara Leu.

„«Concert de concerte», un eveniment recurent ce își continuă direcția de a aduce împreună experiența și emoția debutului, are și anul acesta doi soliști invitați, unul tânăr și altul foarte tânăr, care vor surprinde prin prospețimea interpretării a două partituri cunoscute și îndrăgite de iubitorii de muzică.
Ștefan Cazacu, violoncelist de prim rang, cu o tehnică impecabilă și o virtuozitate firească și Sara Leu, pianistă în formare, ce își face debutul alături de orchestră în prezența dumneavoastră, vor fi invitații evenimentului de la Casa Tineretului Brăila. Căci Filarmonica brăileană este organismul viu care dă avânt tinerei generații de muzicieni și care îi sprijină constant în demersul lor nobil, dar dificil, deopotrivă.

Concertul extraordinar va avea ca pilon principal Orchestra de cameră «George Cavadia», sub conducerea dirijorală a lui Aurel Bălae. Prin lumea cuvintelor frumos orânduite vă va conduce doamna profesoară Marilena Niculescu, ce va asigura prezentarea concertului.
Vă invităm în cadrul acestui eveniment organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila, alături de Consiliul Județean Brăila și Primăria municipiului, la un periplu prin istoria muzicii, de la Joseph Haydn la cei doi romantici Felix Mendelssohn Bartholdy și Mihail Glinka.

Dăruiți-vă un frumos cadou de Dragobete și lăsați-vă îndrăgostiți de muzica adevărată!”, spune Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii „Lyra – George Cavadia”.

Cei interesați pot cumpăra bilete de la Agenția Filarmonicii, din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns