Deputatul Popa, despre temerea PSD-iștilor că „probabil” șeful ISJ Brăila vrea să anuleze procedura alegerii președintelui Consiliului Județean al Elevilor: „Noi nu facem ce fac ei”

Noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor este nepotul subprefectului Loredana Badiu (PSD), de aceea este primarul Marian Dragomir (PSD) atât de interesat să-l protejeze de presupuse încercări de a-l schimba din funcție, care ar veni din partea inspectorului școlar general Cătălin Canciu (PNL); nu că șeful ISJ are avea vreo intenție în acest sens sau vreo posibilitate de a interveni în alegerile de la Consiliul Județean al Elevilor. Este ceea ce spune președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după ce primarul Brăilei a declarat într-o conferință de presă că liberalul Canciu „vrea să se intereseze care a fost procedura de alegere la Consiliul Județean al Elevilor și probabil să anuleze și acea procedură, pentru că nu a putut să-și pună membrii de partid și acolo. Nu știu să vă dau mai multe detalii, dar o să verificăm și noi”.

Liderul PNL Brăila a comentat pe această temă: „Lor le este teamă că acolo unde sunt niște oameni asumați politic, vom face ce fac ei. Cu siguranță nu vom face ce fac ei. Noi nu forțăm pe nimeni să vină la PNL și nu ducem lipsă nici de adeziuni, nici de doritori, nici de oameni care vor să se implice în cauza noastră. Cu siguranță avem echipa necesară pentru campania din anul 2024″.