Deputatul Alexandru Popa: „Marcel Ciolacu, un premier cu un CV plin de neconcordanțe, revoluționarul de carton care s-a îmbogățit din afaceri dubioase, ne dă lecții de onoare?”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că n-am fost niciodată un fan al alianței Partidului Național Liberal cu PSD și că „și-a spus părerea atât în interiorul partidului, la nivel central, cât și public”.

În contextul tensiunilor apărute la nivel central între PSD și PNL, pe tema datei la care urmează să aibă loc alegerile prezidențiale și a ironiilor lansate de Marcel Ciolacu la adresa lui Ciucă, cu privire la faptul că „onoarea nu e doar pe panourile electorale”, Popa face comentarii acide la adresa unor lideri PSD: „Mă uit acum la declarațiile pe care le dă președintele PSD, Marcel Ciolacu și nu pot să cred ce debitează acesta.

Marcel Ciolacu îi dă președintelui PNL, Nicolae Ciucă și nouă, liberalilor, lecții de onoare?!

Marcel Ciolacu, un premier cu un CV plin de neconcordanțe pe care nu le-a lămurit niciodată, revoluționarul de carton, devenit peste noapte din muncitor necalificat, om de afaceri, un antreprenor care s-a îmbogățit din afaceri dubioase?

Și aghiotantul lui, europarlamentarul «doctor» Mihai Tudose, alt PSD-ist plin de «bube» dintre care unele au făcut prima pagină a ziarelor, care toată viața lui a trăit doar din politică și care ar fi bun doar să ne dea lecții despre cum să te îmbogățești fără să muncești?

Cum e sacul, și peticul!

Ceea ce se întâmplă în spațiul public în ultimele zile îmi demonstrează o dată în plus că PSD nu are în frunte oameni cu care să ai un parteneriat corect. Nu sunt oameni cu care să stai la masa negocierilor, nu sunt oameni împreună cu care să pleci la drum lung.

Sunt oameni cu care dacă te însoțești pentru o perioadă de timp, trebuie să-ți păzești spatele”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns