Deputatul Niță (PSD): Guvernul Cîțu este unul dezastruos pentru România și cu cât este înlăturat mai repede, cu atât este mai bine pentru români

Deputatul brăilean Nicu Niță (PSD) consideră că  „Guvernul Cîțu este unul dezastruos pentru România și cu cât este înlăturat mai repede, cu atât este mai bine pentru români”.

În contextul în care astăzi se dezbate în Parlament moțiunea de cenzură intitulată „România EȘUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîțu”, inițiată de PSD, Niță speră ca aceasta să treacă la vot, iar premierul Cîțu să-și încheie mandatul: „În perioada în care România a fost condusă de Guvernul Cîțu prețurile s-au mărit, buzunarele românilor de rând s-au golit, iar buzunarele clienților politici ai PNL s-au umplut. S-au făcut împrumuturi cu dobânzi uriașe, datoria publică a crescut într-un ritm amețitor, alocațiile, salariile și pensiile sunt înghețate, agricultura este tratată în bătaie de joc, iar guvernanții se laudă cu performanțe economice pe care le văd numai ei.

Pandemia de COVID a devenit pretextul pentru încălcarea legilor care prevăd măjorări de pensii și alocații, pentru achiziții dubioase de care beneficiază din plin cei aflați la putere și apropiații lor, precum și pentru o modalitate iresponsabilă de a cheltui banii publici.

Guvernul Cîțu face împrumuturi după împrumuturi, dar acei bani par să dispară într-o gaură neagră, fiindcă nimeni nu vede unde se duc aceste fonduri.

În toată această perioadă în care a fost la putere, Guvernul Cîțu a eșuat lamentabil și de aceea merită să fie demis. Este motivul pentru care PSD a inițiat moțiunea de cenzură și pentru care vrem ca Guvernul Cîțu să-și încheie mandatul”.