Deputatul Popa: Mi-am depus azi candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Brăila. Candidatura mea este susținută de 41 de organizații liberale, din totalul celor 44 existente în județ

Deputatul Alexandru Popa și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Brăila în această seară, după ce în ședința Biroului Politic Județean (BPJ) s-a decis ca alegerile pentru desemnarea noii conduceri a filialei liberale să aibă loc pe 9 iulie, și nu pe 31 iulie, așa cum fusese stabilit inițial.

Candidatura lui Popa este susținută de 41 de organizații liberale din totalul celor 44 de organizații din județ, deci chiar dacă vor mai fi și alți colegi de-ai săi care vor intra în cursa pentru funcția amintită, în principiu, câștigătorul este deja cunoscut.

Contactat telefonic, Alexandru Popa ne-a declarat: „Mi-am depus candidatura cu convingerea că pot aduce o schimbare în PNL Brăila și că alături de colegii mei vom construi o organizație sănătoasă, bazată pe încredere reciprocă, astfel încât să putem lucra împreună ca o echipă. În PNL Brăila a fost prea mult timp o luptă internă, liberali contra liberali. Trebuie să înțelegem cu toții că lupta noastră este cu competitorii politici, nu cu colegii noștri din organizație. Nu putem avea o organizație puternică dacă ne atacăm noi între noi.  E timpul să punem punct acestor conflicte interne și să ne apucăm de treabă.

În ceea ce mă  privește, am decis să candidez ca urmare a susținerii colegilor mei. Un număr de 41 de organizații liberale, din totalul celor 44 de organizații existente în județ, îmi susțin candidatura”.

Amintim că cei interesați de o funcție în cadrul noului Birou Politic Județean al PNL Brăila își pot depune candidatura până  pe 7 iulie.