Doua sectii ale Facultatii de Stiinte Administrative si ale Comunicarii Braila se lichideaza

studenti_ulbs

Sectia de Jurnalism, precum si cea de Asistenta sociala din cadrul Facultatii de Stiinte Administrative si ale Comunicarii din Braila – care face parte din Universitatea “Constantin Brancoveanu” Pitesti – vor intra in lichidare, incepand cu anul universitar 2014 – 2015. Acestea sunt doar doua dintre sectiile care “cad victima” unei Hotarari aprobate in sedinta de astazi a Guvernului, ce vizeaza lichidarea a 4 universitati particulare acreditate, monitorizarea altor 3 universitati si desfiintarea a 135 specializari/programe de studiu.

Universitatile respective nu mai pot organiza admitere din acest an pentru programele sau specializarile care intra in lichidare, dar studentii deja inscrisi in aceste programe isi vor putea finaliza studiile.

Printre specializarile/programele de studii universitare care intra in lichidare incepand cu anul universitar 2014 – 2015 sunt se afla si unele ale Universitatii “Constantin Brancoveanu” din Pitesti: Facultatea de Management, Marketing in Afaceri Economice – Administrarea afacerilor; Facultatea de Stiinte Juridice, Administrative si ale Comunicarii – Relatii internationale si studii europene; Facultatea de Stiinte Administrative si ale Comunicarii din Braila – Asistenta sociala; Facultatea de Stiinte Administrative si ale Comunicarii din Braila – Jurnalism.

Facultatea de Stiinte Administrative si ale Comunicării din Braila a fost infiintata in anul 2000 si are in prezent 3 specializari: Jurnalism, Administratie Publica si Asistenta Sociala.