Draghincescu: Cei din Marasu si Galbenu platesc pentru o fantana “in care fac pipi baieteii pe banii lor”

547803_268527769915212_1187004503_n

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) isi prezinta in termeni foarte duri opinia cu privire la unele dintre punctele discutate ieri, in cadrul sedintei CLM Braila, care, in opinia sa, sunt fie ilegale, fie imorale, fie amandoua, in acelasi timp. Intr-o postare pe un site de socializare, Draghincescu se refera la unele dintre proiectele respective – dintre care o buna parte au fost realizate sub coordonarea colegului sau de partid, viceprimarul liberal Alexandru Danaila – drept fiind cu “MARI semne de intrebare pe partea de legalitate”, “imorale”,  “aberante”, “fara sens”, “noaptea mintii”, “o mare tampenie”, “o mare magla”, „din categoria <<twin peaks>> de bagabonti” si apreciaza ca una dintre investitii este “o fantana cat roata de bicicleta, care ii costa si pe ai de la Galbenu sau de la Marasu … O folosesc cand vin la Braila, sa vada cum fac pipi baieteii pe banii lor!”. Consilierul liberal se felicita pentru faptul ca “din fericire pentru braileni”  a reusit sa blocheze patru proiecte de hotarare, dintre care 3 erau chiar ale PNL, fiind elaborate de viceprimarul liberal Alexandru Danaila. Iata, insa, ce a scris ieri dupa-amiaza Draghincescu pe contul sau:

<<Am fost si astazi la CLM Braila … din fericire ptr braileni 4 dintre propunerile de pe ordinea de zi cu MARI semne de intrebare fata de legalitatea sau imoralitatea acestora au fost respinse sau au fost scoase de pe ordinea de zi … Ce-i trist si ingrijorator ca unul dintre acestea, ce contine MARI si multe nereguli nu a fost retras pentru ca erau mari semne de intrebare ci pentru ca pur si simplu nu aveau cvorumul necesar de 19 consilieri ca sa voteze pentru, fiind o hotarare de patrimoniu …
Sa va spun si despre ce e vorba :

1. Regulamentul pentru inchiriat bunuri publice … despre ceea ce vorbeste si InfoBraila in articolul de vineri … Bunurile PUBLICE, dupa mintea unora, mai mult sau mai putin creata, devin subiect de drept COMUN nicidecum administrativ sau PUBLIC !!! Nu mai spun ca in continutul acestui regulament aberant si fara niciun sens erau trecute activitati sau bunuri ce fac in acest moment obiectul unor alte regulamente in vigoare: Regulamentul de administrat parcari, regulamentul ptr publicitate stradala, regulamentul ptr balcoane, regulamentul pentru terrase, Regulament garaje. ASTAZI SE DOREA a se aproba UN REGULAMENT AL REGULAMENTELOR !!! Doamneee… Dumnezeule ! Noaptea mintii astazi la CLM Braila !
S-a scos de pe ordinea de zi !

2. Regulamentul ptr astupat strazi dupa reparatii.
In acest moment EXISTA un regulament stabilit prin HCLM nr 355/2013 care stabileste aceste lucruri si aspecte votat in unanimitate SI CARE NU ESTE APLICAT !!! Acesta din 2013 NU ARE insa trecuta o TAXA DE URGENTA, ptr lucrari de urgenta,asa cum este si normal.
Cel de astazi avea stabilita insa o taxa de urgenta ca asta era tot ce ne mai lipsea la Braila, TAXA PE URGENTA !!!! In schimb cel de astazi nu mai avea sanctiuni ca cel din 2013 … avea insa obligativitatea unor lucrari suplimentare ptr agentii economici, pentru ca si asa sunt bogati si au de unde sa dea bani la Primaria Braila ! Regulamentul de astazi este „copy paste” in prop de 85 % de la cel din 2013 dar CU TAXA PE URGENTA, CU LUCRARI DE CADASTRU … si alte asemenea aberatii !
A cazut la vot cu 16 voturi pentru, 3 impotriva: Simona Draghincescu, Traian Adrian, Paraschiva Paraschiv ptr ca era o hotarare cu privire la patrimoniu si erau necesare 19 voturi pentru ! … Noi am fost astazi 19 de toti !

3. Actualizarea suprafetei de teren destinata modernizarii Targului Obor si trasformarea acestuia intr-o Piata de Gross … Cand citesti numai titlul suna bine … continutul e insa o mare tampenie si o mare „magla” ! Se propune actualizare suprafetei de 28.404 mp la … 28.404 mp ! Noaptea mintii, Zau asa! Dupa care se propune o Piata de Gross cu spatii com ptr legumicultori de cca 800 mp , o carciuma de 720 mp … si restul ramane cam la fel ! Totul costa cetatenii Brailei peste 1.000.000 de lei cu niste caiete de sarcini invizibile si din categoria „twin peaks” de bagabonti !
S-a scos dupa ordinea de zi !

4. S-au aprobat niste investitii de genul sensurilor giratorii de cate 300.000 lei bucata ( juma de la Primarie, juma de la CJ ) o continuarea „manglei” cu fantana din Piata Traian de 1.500.000 lei (juma de la Primarie, juma de la CJ) … Acum nu-i mai costa numai pe braileni „mangla” de 2.100.000 cu 2 sensuri giratorii si-o fantana cat roata de bicileta… ii costa si pe ai de la Galbenu sau de la Marasu … O folosesc cand vin la Braila, sa vada cum fac pipi baieteii pe banii lor ! Aceasta-i fantana ce va fi reparata cu 1.500.000 lei, juma de la Primaria Braila, juma de la CJ ! Arta, nu gluma !
Am votat pentru investitie , m-am opus la pret ! Oricum e ilegala ca nu a respectat termenul de 7 zile ! … Stiu ce am de facut !

O sa va postez si inregistrarea audio a sedintei CLM de astazi 29 iunie 2015 ceva mai tarziu asa ca sa va faceti o imagine a sedintelor de CLM … painea o dau eu !

O seara buna !

PS: O sa-i propun Primarului sa achizitioneze de o parte importanta din cei 2.100.000 lei noi adica de cca 470.000 euro un Renoir eventual de la colegu’ Valcov si sa-l punem la muzeu. Va GARANTEZ ca va veni toata Europa sa-l vada si daca punem o mica taxa la intrare scoatem si banii ptr sensuri giratorii si fantana intr-o juma de an !>>.