DUPA SEDINTA DE CONSILIU, MULTI VITEJI SE-ARATA! RINDUNICA, DE CE N-AI CIRIPIT IN SEDINTA CJ?

Consilierul judetean Adrian Rindunica, presedintele organizatiei de tineret PSD, sare vitejeste sa apere onoarea nereperata a tinerilor absolventi jigniti ieri, in cadrul sedintei CJ Braila, de managerul Spitalului Judetean, dr. Mihail Iugulescu.

Mai concret, Iugulescu a catalogat absolventii institutiilor de invatamant de profil sanitar drept “analfabeti” si “fete care au terminat scoala sanitara si facultate de asistente si nu stiu inca sa scrie corect romaneste” si a sugerat ca personal, prefera sa angajeze oameni cu experienta in domeniu, in loc de tineri care abia invata meserie. In timpul sedintei, declaratia respectiva nu a oripilat pe nimeni, in afara de ziaristi, insa dupa aceea, s-a trezit Rindunica, aparatorul celor oropsiti (de Iugulescu), sa ciripeasca la presa, cum ca e “inacceptabil”, e “rusinos” si „reprobabil” ca Iugulescu “ii pune la zid” pe tineri.

„Managerul Iugulescu spune ca tinerii care vor sa se angajeze la spital sunt analfabeti. Este o declaratie rusinoasa si reprobabila, care reclama scuze publice. Este inacceptabil sa cataloghezi astfel toti tinerii care isi doresc o cariera in sistemul medical si care, in opinia mea, ar trebui ajutati, in niciun caz pusi la zid si aratati cu degetul. Pana se gandeste domnul Iugulescu la scuze, vreau eu, in calitate de consilier judetean, sa imi cer scuze tinerilor care s-au simtit jigniti“, a afirmat junele social-democrat pentru DEBRAILA.RO.

Rindunica fara frica, abia acum te-ai trezit? In sedinta de Consiliu ai dormit? De ce-ai facut ciocul mic in plen, cand l-ai auzit pe Iugulescu facand acele declaratii “inacceptabile”, “rusinoase” si “reprobabile”? De ce nu i-ai cerut acolo, imediat, sa-si masoare cuvintele, sa-si ceara scuze?

Si daca-ti ceri acum scuze, Rindunica, nu o face pentru comportamentul managerului Spitalului Judetean, tinut de PSD in functia respectiva, in ciuda nenumaratelor probleme inregistrate in ultimii ani! Cere-ti scuze pentru comportamentul tau, pentru ca n-ai reactionat imediat la declaratia respectiva si nu i-ai atras atentia lui Iugulescu pe loc, spunandu-i ca sare calul! Daca nu te-a tinut cureaua atunci, vezi-ti de ciugulit firimituri in curtea ta, la Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila, si lasa-i pe altii sa se masoare cu cei care taie cascavalul. Tu mai ai de crescut, pana sa ajungi la inaltimea la care planeaza Iugulescu!