Elevii de 10 ai Brăilei, premiați astăzi la sediul Inspectoratului Școlar

Copii pe care ți-e drag să îi vezi, să îi asculți, care ne dau speranțe cu privire la viitorul nostru ca societate și de ce nu, ca țară. Asta am văzut astăzi  la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brăila, unde au fost premiați cei 7 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureatul din vară. Mai exact, este vorba de Leonard Ștefan Aftodor, Andreea Oana Bobotan, Andreea Cristina Seniuc și Diana Andreea Țigănuș (media 10 la Evaluarea Națională) și de Teodora Anca Plopeanu, Mirela Georgiana Moisoiu și Ana-Maria Ioana Vîlu ( media 10 la Bacalaureat).

Primii 4 elevi au primit premii în valoare de câte 2.000 de lei, iar celelalte trei tinere au primit premii în valoare de 5.000 de lei.

Inspectorul școlar general al județului, Cătălin Canciu, i-a felicitat pe toți pentru rezultatele meritorii și le-a înmânat premiile:

După ce și-au primit premiile, cei 7 elevi de nota 10 ne-au vorbit despre modul în care au ajuns la astfel de performanțe:


Articole asemănătoare

Comment

  • Iftimie emilia

    16/09/2023

    În orice reușită mai mult sau mai puțin importanta, trebuie sa apară un politician, caruia să-i ! iasă din gura săgeți otravite la adresa partidului din opoziție. Oare nu pot acești oameni să-și unească forțele și mințile lor luminate pt binele cetățenilor? Suntem sătui de atâta ura și circ, făcut de politicieni. Lucrați pentru comunitate, nu pt interesele voastre și lăsați ura și dușmănia acasă când plecați la serviciu.!

    Replay

Lasă un răspuns