“Eu stabilesc punctul de vedere al partidului la vot. Eu!”

 

ALEX NAZARE 4

*este modul in care conduce organizatia PDL Braila Alexandru Nazare
Presedintele PDL Braila Alexandru Nazare dovedeste, pe zi ce trece, ca are atitudini autoritare in organizatia pe care o conduce si nu se sfieste sa declare sus si tare, de cate ori are ocazia, ca e este cel care ia deciziile in filiala democrat-liberala locala. Dincolo de faptul ca Nazare pare sa nu fi auzit in viata lui de conducerea in echipa, in care deciziile se iau in forurile de conducere  de genul Biroului Permanent si nu de catre o singura persoana, liderul PDL nu rateaza niciun prilej ca sa-si jigneasca colegii de partid, prin desconsiderarea lor  totala. Dupa ce in urma cu cateva saptamani, acesta declara public : “Cu un Nazare nu se face primavara” , facand aluzie la faptul ca el este sigurul care face opozitie la Braila, din toata organizatia locala PDL, mai nou, presedintele PDL declara ca “ ii forteaza” pe consilierii judeteni si municipali sa voteze impotriva proiectelor de hotarare sustinute de USL, fiindca altfel, acestia pare ca au “o jena” in a face opozitie. Asadar, o noua forma de exprimare a faptului ca el este singurul ca face opozitie in Braila, iar restul colegilor sai nu fac nimic.
Intrebat, in cadrul unei recente conferinte de presa, daca simte ca are vreo responsabilitate in faptul ca in ultima vreme, mai multi membri PDL Braila si-au dat demisia din partid, Nazare a declarat: “Ba da, eu am responsabilitatea ca am inceput aici, in organizatia Braila, sa am niste criterii de evaluare a performantei si activitatii fiecarui membru BPJ, BPM. Eu nu stiu ce i-a determinat sa-si dea demisia. Asa mi s-ar fi parut normal, sa mi se spuna si mie cand un membru PDL vine sa-si dea demisia si mai este si consilier si mai si stie ca dupa el vine un consilier USL, mai vine la presedinte, spune: <<Uite, sunt nemultumit!>>. Daca e o chestie autentica, onesta, in care are o problema de rezolvat, de exemplu nu-i place de mine, spre exemplu, vine si spune: <<Domnule presedinte, uitati, eu nu sunt de acord cu X, Y, Z si daca nu se rezolva, eu pot sa merg pana la a-mi da demisia>>. Si eu sunt o persoana cu care se poate discuta . Eu am stat de vorba cu absolut toata lumea de la partid – si cu cei mai nemultumiti. Si cu consilierii respectivi am stat de vorba, dupa ce si-au dat demisia. Cu toti am stat de vorba, dar dupa ce si-au dat demisia. Deci m-au anuntat post… Eu as fi preferat sa ma anunte inainte…”
Intrebat, din nou, daca se considera vinovat de ceva, in relatia cu cei care au demisionat, liderul PDL a fost de parere ca singura sa vina este ca “ii forteaza” pe consilieri sa voteze cum vrea el, adica sa faca opozitie. “Eu ma fac vinovat ca  stabilesc, asa este, eu stabilesc punctul de vedere al partidului la vot. Eu!”
Ascultati insa si parerea lui Nazare despre colegii sai de partid:

ALEX. NAZARE - 1

ALEX. NAZARE - 1