Fata inspectorului scolar Diaconescu a ajuns azi de la scoala, la spital

prez16

Incident care s-a lasat cu un drum la spital, astazi, la Colegiul National “Nicolae Balcescu” din Braila. Fiica inspectorului scolar de matematica Mirela Manuela Diaconescu, eleva in clasa a VI-a, a fost dusa de dirginta sa  la spital, dupa ce i-a dat sangele pe nas, in urma unei lovituri.

Potrivit informatiilor pe care le detinem din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, incidentul ar fi avut loc in sala de clasa, in timpul orei de limba romana, cand, in lipsa profesoarei, ar fi izbucnit o cearta, dupa ce colegii i-au vorbit urat fiicei inspectorului Diaconescu despre mama sa, care este in prezent in stare de arest la domiciliu. Intre elevi s-ar fi iscat o bataie, iar fata inspectorului Diaconescu ar fi primit o lovitura puternica in nas, in urma careia i-a dat sangele. Eleva a fost dusa initial la cabinetul medical din liceu, dupa care diriginta sa a dus-o la spital.

Contactata telefonic, directorul Colegiului, Carmen Parlog, ne-a declarat ca informatiile sale sunt ca fata s-a lovit singura, din greseala si ca a fost o lovitura minora, dar eleva a fost dusa totusi la spital. Directorul Parlog nu a putut preciza initial daca incidentul s-a intamplat in timpul orei, in lipsa profesoarei de limba romana, sau in pauza: “Ooo, dar nu a fost batuta! Nici vorba! Fetita s-a lovit, a spus si ea ca s-a lovit, am chemat medicul, a vazut care este situatia, i-a spus ca nu e nimic; am vorbit si cu mama fetitei, am chemat diriginta, iar diriginta a luat-o si s-a dus cu ea la urgenta si a adus si rezultatul, ca nu este nimic. Chiar nu are nimic, a fost putin rosu la nas, dar s-a dus, totusi, la spital, pentru orice eventualitate. Dar fata a spus clar ca s-au jucat si ea s-a lovit, iar doamna diriginta a fost in clasa si a confirmat. Eu stiu ce mi-au spus ei, nu stiu de unde aveti dvs informatiile acestea…. Exact momentul in care s-a intamplat nu stiu sa va spun… era intre orele 12 si 13 si mie asa mi-au spus, ca ei se jucau in clasa si ea s-a lovit de umarul unui baiat. Nu va pot spune sigur daca era in tipul orei de curs, sau in pauza”.

Cinci minute mai tarziu, Carmen Parlog a revenit cu un telefon si a precizat ca s-a interesat in legatura cu momentul exact in care s-a petrecut incidentul si a aflat ca era in tipul pauzei, in curtea scolii, si nu in timpul orelor, in clasa. Asta, in contextul in care initial ne spusese ca elevii se jucau “in clasa” cand s-a lovit fata.