Filiala municipală Brăila a partidului Forța Dreptei și-a început activitatea

Antoneta Ioniță, președintele Organizației Județene Brăila a partidului Forța Dreptei, anunță că filiala municipală și-a început activitatea, iar următorul obiectiv este constituirea de grupuri de inițiativă în toate localitățile județului.

Ioniță declară într-un comunicat dat publicității: „Ni s-au alăturat în Forța Dreptei Brăila oameni cu principii liberale solide și care provin din domenii diferite: economie, agricultură, educație, sănătate, IT, juridic, cultură. Toți au în spate o carieră profesională solidă și sunt persoane respectate în profesiile lor. Ei au ales să se implice în partid pentru ca experiența profesională acumulată să o folosească în politică.

Alături de oamenii cu experiență, în Forța Dreptei Brăila au venit și tinerii. Cei mai mulți își doreau și până acum să se implice în viața politică, dar nu în partidele care dețin monopolul de mai bine de 32 de ani. Ei spun că politica se poate face și altfel, cu profesionalism și cinste.

Forța Dreptei Brăila este așadar o formațiune politică cu oameni bine pregătiți, cu bună-credință și cu dragoste de Brăila și de brăileni. Porțile partidului sunt deschise atât pentru cei care au realizat ceva în profesiile lor, cât și pentru tinerii care aleg să rămână acasă, în Brăila să pună umărul la ridicarea cetății.

Îi așteptăm pe toți cei care se regăsesc în principiile și valorile liberale autentice să ne contacteze la sediul Forța Dreptei Brăila, din centrul municipiului, Bdul Independenței, nr. 8, la telefon 0746084503, pe adresa de e-mail braila@forta-dreptei.ro sau pe pagina de Facebook: Forța Dreptei Brăila”.