Florin Cîrligea, ultima propunere făcută conducerii CJ Brăila, înainte de a renunța la mandatul de consilier județean: „Luați în considerare posibilitatea de a finanța niște aparate drugtest pentru Poliție”

„În ședința următoare a Consiliului Județean să luați în considerare posibilitatea de a finanța niște aparate drugtest pentru Poliția brăileană, dacă se poate și dacă este legal. Pentru că fenomenul a luat amploare inclusiv în Brăila și nu ar fi rău dacă am putea ajuta Poliția brăileană cu acest fel de aparate de testat” – este ultima propunere făcută de omul de afaceri Florin Cîrligea în calitate de consilier județean, în ședința de zilele trecute, în care a renunțat la mandatul de ales local.

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), a răspuns: „Încercăm toți să modificăm legea, ca să putem să finanțăm Poliția județeană cu anumite lucruri, inclusiv cu aceste aparate drugtest. Încă nu s-a modificat legea. Singura instituție care putem s-o ajutăm cu materiale și cu astfel de… este ISU și Comisariatul. Dar dacă legea se schimbă, putem să facem astfel de lucruri. Sunt de acord cu investiții în Poliție, mai ales pentru siguranța noastră și a copiilor noștri”.

Iulian Chiriac – care este și președintele PSD Brăila – vorbește despre dorința sa de a proteja copiii de acțiunea nefastă a drogurilor, în condițiile în care colegul său de partid, primarul Marian Dragomir, a considerat potrivit ca la Zilele Brăilei să aibă printre artiștii care au susținut recitaluri și trupa Paraziții, care a cântat melodii ce promovau consumul de droguri și în care erau aduse injurii Poliției, trupă care a fost plătită, potrivit contractului publicat pe SEAP, cu 60.500 lei, preț care include și costurile de cazare, masă și transport.

Vorbim despre sumele publicate pe SEAP pentru că nici acum, în luna octombrie, primarul PSD Marian Dragomir nu a dat publicității sumele cheltuite din banul public la Zilele Brăilei (desfășurate la mijlocul lunii august), deși ziariștii și reprezentanți ai societății civile i-au cerut în repetate rânduri acest lucru.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns