Încep înscrierile pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București. Brăilenii interesați pot transmite cererile de înscriere la ISU „Dunărea”

Începând de luni, 24 iunie și până pe 8 iulie se fac înscrieri pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.

Pentru anul de învățământ 2022 – 2023, locurile aprobate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) la facultățile aparținând Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt următoarele:

a) 38 de locuri (din care 1 loc pentru romi și 2 locuri pentru candidați proveniți din sistemul de protecției socială) la Facultatea de Pompieri (programul de studii „Instalații pentru construcții – pompieri”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

b) 8 locuri la Facultatea de Drept – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și bărbați.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate IGSU la Facultatea de Drept se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (https://www.mai.gov.go/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ Model Cerere de înscriere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu, în perioada 24 iunie – 08 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Pentru detalii suplimentare candidații de pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanților, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns