ISU Braila recruteaza candidati pentru invatamantul de profil, la arma „pompieri si protectie civila”

00

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila recruteaza candidati pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilori Interne si Ministerului Apararii Nationale, sesiunea 2015.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a inceput recrutarea candidatilor pentru arma „pompieri si protectie civila” si a scos la concurs, pentru sesiunea 2015, 35 de locuri – barbati (din care un loc pentru candidati de etnie roma), la Academia de Politie „A.I.Cuza” – Facultatea de Pompieri, 125 de locuri – barbati (din care doua locuri pentru candidati de etnie roma), astfel: 100 de locuri specialitatea subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 de locuri specialitatea maistrii militari auto la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti, judetul Prahova. De asemenea, inspectoratul face recrutari pentru nevoile structurilor MAI la institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale.

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutati numai barbati, cu exceptia celor prevazute pentru specialitatile din cadrul institutiilor de invatamant superior ale Ministerului Apararii Nationale unde pot candida si femei.

Informatii suplimentare privind perioada de recrutare, conditii de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs, valoarea taxei de inscriere, tematica si bibliografia se pot obtine la Biroul Resurse Umane (tel. 0239.611212, int. 27006) din cadrul Inspectoratului, sau pe pagina www.isubraila.eu/resurse umane.

Cererile de participare la concursurile de admitere in institutii de invatamant superior ale MAI si la institutii de invatamant ale MApN se primesc de catre structurile de resurse umane pana la data de 29 mai 2015, iar pentru Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti, pana la data de 07 august 2015.

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila, b-dul Dorobanti, nr. 468.