Medicul Cristian Pricop si-a anuntat oficial candidatura la europarlamentare

P1060796

Primul candidat brailean anuntat oficial pe listele pentru alegerile europarlamentare este Cristian Pricop, presedinte al Colegiului Medicilor din Braila. Anuntul candidaturii lui Pricop la alegerile europarlamentare din aceasta primavara a fost facut astazi, in cadrul unei conferinte de presa, in care liberalul s-a declarat onorat de increderea acordata de colegii sai si a precizat ca daca va fi ales, intentioneaza sa fie un europarlamentar responsabil atat pentru judetul Braila, cat si pentru Romania.

Cristian Pricop are 44 de ani, este casatorit, are 2 copii si este medic primar pe ortopedie-traumatologie la Spitalul Judetean Braila.

El a declarat ca desi se afla plasat pe locul 20 pe lista PNL, intra in lupta electorala hotarat sa faca tot ce depinde de el, pentru ca liberalii sa obtina un procent cat mai bun la Braila. Pricop a precizat astazi ca nu se teme de munca si ca va trata locul 20 ca fiind unul eligibil, chiar daca nu acum, imediat dupa alegeri, macar intr-un viitor apropiat.

Cu ce ganduri porneste Cristian Pricop in lupta electorala, vedeti aici: