Danut Mihai: Intr-adevar, nu suntem pe acelasi palier, nu vreau sa imprumut nici din obiceiurile, nici din limbajul si nici din comportamentul domnului Stancu

Image5

„Nu sunt si nici nu-mi doresc sa fiu la acelasi nivel cu domnul Stancu!”.  A spus-o astazi presedintele PC Braila, senatorul Danut Mihai, care sustine ca daca acum, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, il  catalogheza drept un „traseist” cu care nu are ce discuta, a fost o vreme, prin anul 2004, cand acesta ii spunea “fratele meu” si-i cerea ajutorul. Mai concret, Mihai a spus ca Stancu a ajuns presedinte al Consiliului Judetean cu voturile PC si ca in perioada respectiva, zile la rand, actualul sef PSD venea “la poarta sa” si-i cerea sa-l ajute cu voturile consilierilor conservatori.

Legat de comentarul presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu, potrivit caruia: “Mihai Danut nu este egal cu mine din niciun punct de vedere, nici macar ca greutate”, senatorul conservator a opinat: ”Intradevar, este destul de jenant ca si alte persoane din spectrul politic sa devina <<cu greutate>> aici la Braila, iar cuvantul lor sa conteze. Din punctul meu de vedere, intr-adevar, nu suntem pe acelasi palier, nu vreau sa imprumut nici din obiceiurile, nici din limbajul si nici din comportamentul domnului presedinte Gheorghe Bunea Stancu”.

Declaratia integrala a liderului PC Danut Mihai, aici: