Mihai Tudose: Nu ma intereseaza sa fiu nici seful CJ Braila, nici seful PSD Braila

155627_articol

Deputatul PSD Mihai Tudose declara ca nu este interesat sa-i ia locul lui Gheorghe Bunea Stancu nici in functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila, nici in cea de presedinte al PSD Braila. Tudose a comentat in acest fel zvonurile aparute pe piata in ultima perioada, cum ca in organizatia judeteana PSD apele sunt agitate, iar unii lideri social-democrati fac jocurile sa-i ia locului lui Stancu: “Eu am declarat de mai multe ori, o mai fac o data: Nu ma intereseaza nici postul de presedinte al Consiliului Judetean, nici postul de presedinte de partid. Stati linistiti, nu ma intereseaza, chiar daca este o sarcina de partid de la centru, ca sa fie clar”.

Tudose admite, totusi, ca exista o stare de agitatie in sanul organizatiei, legata de procesul pe care seful PSD Braila il are cu ANI, pe tema situatiei de  incompatibilitate: “Este o stare de agitatie in organizatie, e o stare normala, nu poti sa fii indifferent, cand e clar ca ai un risc sa intri in alegeri, sa ai alegeri pentru presedintia Consiliului Judetean, cu tot ce inseamna chestia asta; nu poti sa spui <<nu, domnule, nu-i nimic daca se intampla asta>>. Cum adica, sa nu fie nimic?”.

Pe de alta parte, Tudose spune ca pe partea politica, schimbarea conducerii organizatiei PSD este reglementata de statutul partidului, iar faptul ca Gheorghe Bunea Stancu ar putea sa-si piarda functia de presedinte al CJ, ca urmare a unei sentinte judecatoresti, nu inseamna ca automat, el isi va pierde si functia de presedinte al organizatiei PSD locale.

Deputatul social-democrat nu intelege insa de ce se vorbeste despre aceasta chestiune a aspiratiilor unora de a ajunge presedinte de organizatie, ca despre ceva negativ:  “Dar pare ca are o conotatie negativa: <<vor aia sa ia postul de presedinte PSD>>. Bun, si care ar fi fost problema? Care ar fi fost problema, daca ar fi vrut sa ia altii postul, daca postul respectiv era gol?”.