Musceleanu: Sub 50% dintre membrii PPDD Braila sunt pentru fuziunea cu UNPR

P1110042

Presedintele PPDD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, este nemultumit ca proiectul fuziunii prin absorbtie UNPR-PPDD a fost lansat “peste noapte” de conducerea centrala, fara o consultare a membrilor de partid din teritoriu. El sustine ca are semnale de la colegi din toata tara ca cei mai multi membri PPDD nu sunt de acord cu aceasta fuziune si este posibil ca multe organizatii judetene sa voteze impotriva, la Congresul din 2 augut, cand se va lua decizia oficiala: “Este un protocol care s-a stabilit la nivel national si vom vedea daca organizatiile din tara vor fi de acord cu aceasta fuziune, pentru ca la Congres trebuie sa fie in favoarea acestui proiect jumatate plus unu din numarul total de organizatii”.

Intrebat daca PPDD Braila este de acord cu fuziunea UNPR-PPDD, Musceleanu a raspuns: “In mare parte din tara, membrii PPDD nu sunt de acord cu aceasta fuziune, pentru ca PPDD este un nume pe scena politica, sau a fost un nume important si este un partid de 4 procente si cand ai 4 procente, poti foarte usor sa atingi pragul de 5 procente. Din pacate, nu a fost o consultare  a liderilor din teritoriu, a fost o decizie la nivel national, o decizie luata peste noapte, care in mod normal trebuie analizata, urmand ca dupa Congresul din 2 august sa se decida si sa se depuna actele de fuziune prin absorbie, fuziune care va dura 3 luni, perioada in care presedintele PPDD, alaturi de presedintele UNPR, vor conduce noua formatiune pe sistem de co-presedintie.

Cat priveste organizatia PPDD Braila, urmeaza sa stau de vorba cu colegii mei, dar din punctul meu de vedere, sub 50% de membri sunt in favoarea fuziunii. Personal, am spus ca daca voiam sa fiu in alt partid, plecam de mai mult timp in alta parte, nu ramaneam in PPDD”.