„O noapte furtunoasă” – un spectacol dedicat unei cauze nobile

„Emoții și teatru jucat de copii, într-o piesă de oameni mari, pentru o cauză nobilă” – așa descriu organizatorii evenimentul cultural „O noapte furtunoasă”, se va desfășura vineri, 21 iulie, începând cu ora 18.00, în Sala ProArte Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Brăila.

Mai exact, este vorba despre un spectacol pus în scenă de tineri voluntari ai CJCPCT Brăila, membrii proiectului de suflet „Art&Act”.

„Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, prin logistica Galeriei din Pod și a Sălii ProArte, a fost martorul zecilor de ore de repetiții asidue ale celor 8 tineri deosebit de talentați, pasionați de teatru, iubitori de frumos, simpli și buni, care prin intermediul improvizației și al imaginației au reușit să-și împlinească visul. Și mai mult decât atât, au promis că nu se vor opri aici!

Irina Băjănică, Andreea Căpățînă, Bogdan Frunză, Daniel Dan, Stelian Hornea, Bianca Manolache, Eduard Stan si Maria Dragomir (răspunzătoare cu decorul) au învățat ce înseamnă să joci teatru, să dai viață unui personaj legendar, să urci pe scenă, să te dezvolți personal și mai presus de toate să-ți ajuți aproapele, evenimentul fiind nu doar o întâlnire cultural educativă, ci și o strângere de fonduri, sub deviza «Împreună pentru Bogdi!».

Vineri se vor prezenta în fața Măriei Sale, publicul și vă invităm să fiți parte din această poveste donând 15 lei pentru a ajuta un suflet blând!”, declară organizatorii.

Părți din această piesă de teatru vor fi transmise live pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.