Omul de afaceri Florin Cîrligea a deschis un Hotel Boutique de lux în Centrul vechi al Brăilei

Un Hotel Boutique de lux s-a deschis în centrul vechi al Brăilei, pe strada Sebastian nr. 1 (în apropierea sediului Inspectoratului Județean de  Poliție): Luxury SIR Boutique Hotel.

Este vorba despre un spațiu de cazare cu 7 camere, din care cea mai mică are 38 de metri pătrați (cu tot cu baia și dressingul), iar apartamentul cel mai mare are 98 mp. Fiecare dintre camere/ apartamente are un aspect diferit de celelalte, toate fiind însă la nivel de 5 stele.

Dat fiind că în hotel nu se fumează, pentru clienții fumători s-a pregătit un spațiu special în acest sens, unde aceștia pot sta pe fotolii, pot consuma cafeaua în timp ce-și savurează țigările.

Luxury SIR Boutique Hotel îi aparține omului de afaceri Florin Cîrligea și a însemnat o investiție de 2 milioane de euro, derulată pe parcursul a doi ani.

După cum ne-a declarat astăzi Cîrligea, prețurile camerelor variază între 780 de lei/zi și 1650 lei/zi  (sume care includ micul dejun franțuzesc). Hotelul amintit nu oferă opțiunea servirii în spațiul respectiv a mesei de prânz și a cinei, însă are parteneriate cu mai multe restaurante din apropiere unde clienții  Luxury SIR Boutique Hotel beneficiază de reducere.