PNL Braila, dispus sa coabiteze in continuare cu PSD, la nivel judetean

catalin boboc14

*este anuntul facut astazi de presedintele liberal local Catalin Boboc

 

Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a anuntat astazi ca liberalii sunt dispusi sa continue colaborarea cu PSD in plan judetean, chiar daca la nivel national, cele doua partide nu mai urmeaza un drum comun. El a tinut sa precizeze, in cadrul unei conferinte de presa, ca Delegatia Permanenta a PNL  a decis sa lase la latitudinea filialelor judetene continuarea, sau nu, a colaborarii cu PSD-ul, astfel incat nu exista niciun impediment  in pastrarea majoritatilor deja constituite in consiliile locale si cel judetean, in Braila.

Boboc a admis ca exista unele mici amanunte care ar putea fi discutate cu social-democratii, legat de relatiile intre cele doua partide pe viitor, insa crede ca, in general, la nivel judetean “nu exista motive pentru a fi denuntata colaborarea cu partenerii nostri”. Liderul liberal a explicat ca o decizie oficiala in acest sens se va lua vineri seara, in cadrul conducerii organizatiei, dar, in opinia sa, nu se pune problema sa se ia o hotarare care sa creeze “un cutremur” in politica si administratia  locala.

Intrebat cu cat ar nota modul in care s-a colaborat pana acum in USL Braila, Boboc a optat pentru nota 7. Mai mult, acesta a spus ca in opinia sa, parteneriatul PNL-PSD a functionat mai bine inainte de constituirea oficiala a USL, decat dupa aceea.

Declaratiile presedintelui PNL Braila Catalin Boboc pe aceasta tema, aici: