Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a pus un „pariu prietenesc” cu liderul PNL Brăila, Alexandru Popa, pe tema rezultatelor pe care le vor obține la viitoarele alegeri locale

Ministrul Justiției, senatoarea Alina Gorghiu (PNL), a vizitat județul Brăila – ea a venit de aseară și a participat la o ședință a conducerii PNL Brăila, alături de aleși locali liberali din tot județul, astăzi dimineață a avut întâlniri cu judecători, procurori și avocați din Brăila, iar după-amiază a participat la o conferință de presă și apoi a vizitat Centrul de detenție Brăila – Tichilești, împreună cu secretarul de stat George Cătălin Șerban.

Întrebată de ziariști cum apreciază activitatea organizației PNL Brăila din ultimii 3 ani, senatoarea a spus că a găsit o echipă „foarte motivată” și a constatat că „e un suflu proaspăt. E un nivel de determinare foarte bun, e o atmosferă bună în PNL Brăila acum și cred că e meritul acestei echipe și îmi doresc să văd performanță”.

Alina Gorghiu a vorbit și despre un pariu colegial pe care, în calitate de președinte al PNL Argeș, l-a pus cu Alexandru Popa, președintele PNL Brăila: „La alegerile din 2020 PNL Brăila a fost pe locul 40 la nivel național și PNL Argeș, a cărui conducere am preluat-o eu, ca președinte de filială, a fost pe locul 39. Mai jos de atât nu se putea în organizațiile noastre și am făcut un rămășag cu Alex, am intrat într-o competiție prietenească, să vedem care reușește să găsească resursele cele mai potrivite. Ei sunt un pic în fața mea, pentru că la Brăila înțeleg că sunt desemnați aproape toți candidații pentru localele de anul viitor; la Argeș încă mai am de lucru la acest aspect, însă mi-aș dori să văd și Brăila, și Argeșul cât mai mult în partea superioară a clasamentului.

E greu, dar nu este deloc imposibil. Depinde de noi să avem performanță. Și îmi doresc – un lucru pe care îl spun peste tot – cât mai multe femei pe listă. Iar la Brăila m-a asigurat domnul președinte că va avea 8-9 femei pe listele la CLM și CJ, pe locuri eligibile, ceea ce e de salutat, să știți. E un exemplu care sper să aibă efect de contagiune în PNL, care uneori e cam misogin”.

Popa a precizat: „Vreau să punctez că nu le-am pus pe liste doar pentru că sunt femei; merită să fie pe acele liste”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns