Președintele Popa (PNL) îi răspunde președintelui Chiriac (PSD): „Nu am fost niciodată trimis în instanță. Dar am impresia că el a fost la un moment dat inculpat. Să-mi spună dacă greșesc”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că nu a fost niciodată trimis în instanță și că are cazierul curat. El îi răspunde astfel președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), care l-a somat zilele trecute să spună public dacă a fost vreodată inculpat.

Mai mult, Popa îi cere lui Chiriac să răspundă și el la aceeași întrebare, ca să să lămurească lucrurile pentru amândoi, din acest punct de vedere: „Cred că domnul președinte al președinților a avut un moment de slăbiciune, pe care, de altfel, îl înțeleg. Chiar am reurmărit emisiunea de la  Realitatea TV cu doamna Alexandrescu și am văzut că în acea emisiune Iulian Chiriac nu prea avut voie să vorbească; când a avut un moment de rătăcire și a vrut să vorbească, domnul Tudose (europarlamentarul Mihai  Tudose, PSD – n.r.), părintește, i-a pus mâna pe pulpiță, rugându-l să înceteze, pentru că știu că domnul Tudose are o experiență politică mai mare și știu destul de bine că copiii care nu au fost crescuți cum trebuie mai spun și prostii în public.

Ce să-i răspund domnului președinte? Nu am fost niciodată trimis în instanță, nu am nicio problemă cu cazierul. Cred că s-a ajuns într-un punct în care deja e cam mult. Să se gândescă el că am fost inculpat sau nu am fost inculpat… Eu îi transmit un singur lucru: nu am fost trimis în instanță niciodată, nu am o problemă de ordin penal, cazierul meu este curat și așa o să rămână.

Dacă vrea să discutăm, să discutăm dacă dumnealui a fost sau nu inculpat, să-mi răspundă la întrebarea asta, că am impresia că a fost la un moment dat inculpat, din informațiile pe care le am eu. Dar să-mi spună, că poate eu greșesc.

Plângeri… ei se ocupă cu lucrul ăsta și-mi fac plângeri tot timpul, dar cu asta pe mine nu mă vor speria. Cu mine n-au cum să o scoată la capăt”.

Popa a mai comentat că Iulian Chiriac este un președinte „inapt” și că „păcatul județului acesta este că a ajuns să fie condus de un individ care în viața dumnealui nu a condus decât mașina domnului Tudose, când a fost s-o spele. În rest, dumnealui n-a făcut nimic. Tocmai de-aia ne îndreptăm spre prăpastie”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns