Presedintele PSD Mihai Tudose saluta intrarea Danielei Vasioiu in PNL Braila

P1090163

Presedintele PSD Braila, Mihai Tudose, saluta, la modul ironic, revenirea Danielei  Vasioiu in politica locala, dupa ce in ultimii ani, aceasta a stat pe tusa, cu o serie de tinichele atarnate de coada. Tudose a comentat astazi, intr-o conferinta de presa:  “Am o parere buna despre revenirea sa in politica. Doamna Daniela Vasioiu chiar a fost un om politic si este un om politic in Braila. Ce face, unde  face, cu cine face, este altceva, nu pot sa judec sau sa dau un verdict asupra faptului ca exista. Cu noi n-a facut…  Revine  in politica, e in regula, oricine vrea sa dea o mana de ajutor la activitatea politica din Braila e binevenit. Ce va face ea in politica este altceva”.

Intrebat de un ziarist daca este constient ca Vasioiu este un om politic corupt dovedit, Tudose a raspuns: “Domnule, stati putin, ca n-a venit la noi, la PSD! Probabil dvs n-ati inteles ironia raspunsului meu anterior, o s-o mai accentuez…  Daca domnia sa doreste sa revina in politica si si-a gasit un partid in care sa se regaseasca si ei se simt impliniti cu domnia sa, este in regula”.

Amintim ca trecutul politic “glorios” al fostei lidere PD Daniela Vasioiu cuprinde, printre altele: mai multe esecuri in cursa pentru castigarea Primariei municipiului; o pretinsa cruciada contra PSD-istilor locali, pe care ii acuza de coruptie, in timp ce, pe ascuns, lua bani de la o firma a fostului prefect PSD Mihai Manea – lucru dovedit in instanta; un razboi la baioneta contra primarului liberal Constantin Cibu, care, potrivit declaratiilor PD-istei, era inamicul public nr. 1 din punct de vedere al coruptiei si incompetentei, dupa care, in turul II al alegerilor locale, Vasioiu l-a sustinut  pe Cibu si l-a insotit prin oras, ca sa-i convinga pe braileni sa il voteze; o lupta pe viata si pe moarte cu PNL-ul local, care, in opinia sa, la acea vreme, era o gasca de “mafioti”, membri ai unor “cercuri de interese oculte”, care distrugeau Braila, dupa care n-a avut nicio retinere sa se alature pentru scurt timp taberei PNL, pentru o candidatura la alegerile parlamentare in familie, cu interventii direct la centru, fiindca cei de aici n-ar fi acceptat asa ceva de bunavoie si nesiliti de nimeni, la acel moment.