Regal de muzică folk și poezie des-cântată, susținut de Ovidiu Mihăilescu și Adrian Bezna

Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 18.00, Palatul Lyra din Brăila va găzdui un eveniment cultural care va îmbina plăcutul cu utilul: dincolo de plăcerea de a asculta muzică de calitate, donațiile strânse de la participanți vor fi folosite pentru înființarea unei organizații non-profit ce va avea ca obiect de activitate sprijinirea tinerelor talente muzicale.

„Un regal de muzică folk și poezie des-cântată, susținut de artiștii Ovidiu Mihăilescu și Adrian Bezna în deschiderea unui proiect care își propune să aducă în Brăila folk modern și alternativ pe versuri pline de sensibilitate.
Cei doi artiști se vor întâlni pe scena Palatului Lyra, unul venind «Cu lupii laolaltă» din molcomul târg al Iașului, iar celălalt, «Tânăr și liber», din tumultosul București.

Vă vom lăsa pe dumneavoastră să descoperiți cântecele care le-au marcat cariera în muzica folk și vă promitem că o bună vreme, după spectacol, veți fredona în gând refrenele lor.
Accesul se face un urma unei donatii minime de 35 lei la intrarea în sală.
Suma strânsă va fi utilizată pentru înființarea unei organizații non-profit ce va avea ca obiect de activitate sprijinirea tinerelor talente în muzica folk și alte genuri muzicale de calitate”, spun organizatorii.

Rezervări de locuri se fac la numerele de telefon 0758.341223 sau 0787.817063.

Detalii suplimentare aici : Doi la Palat | Facebook

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns