“Scurt si cuprinzator”

 

SCURT SI CUPRINZATOR

MD Press lanseaza astazi emisiunea “Scurt si cuprinzator”, care se doreste a fi cadrul unor dialoguri cu oameni care au ceva de spus in domeniul lor, fie el social, politic sau cultural. Fie ca au de spus ceva care ne intereseaza, care ne place, care ne intriga, sau chiar ne deranjeaza, atat timp cat ne dau de gandit si ne fac sa fim mai atenti la ceea ce suntem ca individualitati distincte, dar si ca oameni ai cetatii, aceste persoane ne pot transmite, direct sau indirect, niste mesaje importante. Chiar daca, uneori, nu vor fi mesajele pe care si le doresc ele…

In prima editie,  un dialog cu actorul si scriitorul Mircea Diaconu despre valori facute vraiste, despre educatia facuta fara suflet, despre faptul ca politica nu e chiar atat de c…a pe cat se crede, despre efectele “perverse” pe care o tehnologie din ce in ce mai perfectionata le induce asupra vietii noastre de zi cu zi.

O radiografie a Romaniei de azi, asa cum o  descifreaza un mare actor roman care a facut pasul de cealalta parte a “baricadei” si a incercat  nu doar sa constate cum se vad lucrurile de dincolo, dinspre clasa politica, ci si sa se implice in schimbarea in bine a acestor lucruri.

Despre toate acestea, “Scurt si cuprinzator”: