Se fac înscrieri pentru ediția de vară a Clubului de Vacanță organizat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila anunță că va organiza și în acest an ediția de vară a Clubului de Vacanță, care se va desfășura în perioada 19 iunie – 28 iulie 2023.

La această ediție a Clubului de Vacanță copiii vor putea alege între 40 de ateliere pentru toate gusturile, începând cu cele de informatică, istorie și fizică distractivă, până la cele de limbi străine, îndemânare, handmade și artistice.

„Venim astfel în întâmpinarea solicitărilor celor mai mici dintre utilizatorii noștri, care vin de la an la an tot mai mulți, la fel de nerăbdători fiind și părinții care doresc să le ofere copiilor o vacanță activă.

Reamintim că accesul la activitățile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă. Înscrierile se fac la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4, iar programul Clubului de Vacanță poate fi consultat la adresa: https://www.bjbraila.ro/eveniment/incep-inscrierile-la-clubul-de-vacanta-2023/   Vă așteptăm la înscrieri, în limita locurilor disponibile și a 3 ateliere/copil!”, spun organizatorii.

Proiectul este coordonat de dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu Relații cu Publicul.