Șeful PNL Brăila, Alexandru Popa, promite o prezență mai mare a femeilor liberale în Consiliul Județean și Consiliul Local Municipal din 2024

Prof. Mihaela Cici Bolovan, prof. univ. Carmen Ion, avocata Nicoleta Ivașcu și directorul Oficiului Județean Brăila al Poștei Române, Camelia Ifrim, sunt patru dintre persoanele care vor reprezenta PNL Brăila în Consiliul Județean și în Consiliul Local Municipal Brăila în mandatul următor.

O spune președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, care a ieșit recent într-o conferință de presă cu acestea, pentru a le prezenta public și a da un semn cu privire la intenția sa de a promova mai mult femeile și a le oferi ocazia să devină o voce mai puternică în CJ și CLM.

„În 2024, după alegeri, cu siguranță doamnele din spatele meu – și la propriu, și la figurat – vor fi reprezentantele noastre în Consiliul Județean și în Consiliul Local Municipal. Probabil vor fi mai mult de 4 doamne, dar cu siguranță dumnealor vor fi pe locuri eligibile. Sunt oameni pregătiți, sunt oameni care din punctul meu de vedere fac cinste PNL și pe  această cale le mulțumesc că s-au implicat în activitățile de partid. Sunt dornice de muncă și de câte ori am avut o cerință vizavi de dumnealor, au înmulțit-o cu 3, cu 4, vizavi de așteptările pe care le-am avut”, a declarat Popa.