Stancu: Autoritatile de mediu sunt nepasatoare, in privinta gunoaielor din cartierul Dimitrie Cantemir

P1060427

“Am asteptat ca autoritatile competente sa se autosesizeze, dar vad ca nu s-a intamplat nimic!” – este nemultumirea presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, pe tema gunoaielor abandonate pe marginea soselei, in dreptul cartierului Dimitrie Cantemir.

La doua saptamani dupa ce anuntase ca va sesiza oficial organele competente, pentru a face controale in cartierul Dimitrie Cantemir, unde sunt aruncate pe marginea drumului gunoaie, seful judetului Braila revine asupra problemei. Gheorghe Bunea Stancu a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a asteptat ca institutiile de mediu din Braila sa se autosesizeze, dupa materialele aparute in presa, insa fiindca nu au facut-o, le va sesiza el, in scris. Stancu este nemultumit ca actualul primar al Galatiului, Marius Stan, care pastoreste cartierul amintit, nu salubrizeaza zona, asa cum facea fostul primar si ca astfel, este afectata imaginea judetului Braila.

In plus, Stancu a acuzat din nou astazi Primaria Galatiului de fals in acte, pentru faptul ca a emis documente de stare civila locuitorilor din cartierul Dimitrie Cantemir, desi acesta se afla pe raza comunei brailene Vadeni.