Stancu: Ne despartim de Rodica Sin, dar nu o sa ne spalam rufele in plenul CJ

P1060763

Divort administrativ amiabil, dar cu comentarii acide. Este modul in care s-a produs despartirea intre conducerea Consiliului Judetean Braila si managerul Spitalului Judetean, care, initial, era programata sa decurga ca un “divort” civilizat, insa a fost “deturnata” de interventia consilierului Octavian Georgescu.

Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, a anuntat astazi in plenul Consiliului ca despartirea se face cu acordul partilor, ca urmare a unor nemultumiri comune, dar a precizat ca dincolo de acestea, in urma colaborarii din ultimii 3 ani cu managerului Rodica Sin (foto) s-au facut si multe lucruri bune.  Seful judetului i-a multumit acesteia pentru colaborare si i-a urat succes in activitatea viitoare, iar Sin, la randul sau, a multumit pentru ajutorul acordat de Consiliul Judetean in realizarea unor investitii de amploare in unitatea spitaliceasca amintita.

Schimbul de amabilitati ce era menit sa puna punct colaborarii celor doua parti a fost intrerupt insa de solicitarea consilierului Octavian Georgescu de a se explica plenului CJ care au fost motivele concrete pentru care managerul si-a dat demisia. Interventia lui Georgescu l-a iritat pe presedintele Consiliului Judetean, care i-a spus acestuia ca este prea curios si va trebui sa se multumeasca doar cu explicatiile care au fost deja date.

Cum a evoluat discutia pe aceasta tema, vedeti aici;