Trei tineri injunghiati de Paste, intr-un club din Braila

cutit rambo 1

Paste insangerat, in Braila. Trei tineri au ajuns la spital in aceasta dimineata, in stare grava, dupa ce au fost injunghiati intr-un club din municipiu unde isi petreceau noaptea de Inviere.

Scandalul a pornit  cand se lumina de ziua, dupa o noapte de petrecere stropita din belug cu alcool, cand doua grupuri de tineri, care, potrivit primelor informatii ale anchetatorilor, fac parte din grupari de cartier rivale, au inceput sa-si arunce unii-altora injuraturi si amenintari cu moartea. In scurt timp, conflictul a degenerat, cativa individizi au scos cutitele, altii au spart sticlele de bautura pe care le aveau pe masa si s-au atacat unii pe altii. In urma bataii, trei barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 21 de ani, au fost in junghiati in torace si membre si au cazut la podea, intr-o balta de sange, iar un al patrulea, care a suferit rani superficiale, a reusit sa fuga. Imediat dupa altercatie,  scandalagii au fugit care incotro, nu inainte de a vandaliza si o masina parcata in apropiere.Victimele au fost preluate de ambulanta, care i-a transportat la spital, iar unul dintre tineri, lovit intr-un plaman,  se zbate acum intre viata si moarte in Spitalul Judetean din Galati, unde a fost transportat de urgenta, din cauza starii sale foarte grave.

Politia a demarat cercetari in acest caz, iar agentii care au pornit in cautarea  batausilor l-au gasit cel de-al patrulea ranit prin oras, de unde l-au luat pentru audieri. La aceasta ora, agresorii inca nu au fost prinsi.