Varga: Cum e posibil să ne spălăm rufele în public, pe retețele de socializare și prin presă? Asta este lipsă de maturitate politică. Dacă noi, liberalii, ne bălăcărim așa în continuare, vom pierde încrederea electoratului brăilean

Vasile Varga, vechi liberal, care a reprezentat PNL ca și consilier municipal și de asemenea, ca deputat, în mai multe mandate, consideră că maniera în care acționează în ultima perioadă unii dintre membrii PNL Brăila și atacurile pe care le lansează aceștia în spațiul public la adresa altor liberali denotă o lipsă de maturitate politică.

Varga ne-a declarat că toate aceste lucruri nu fac decât să afecteze imaginea PNL Brăila și să ajute adversarii politici, respectiv PSD-ul: „Gândiți-vă la toți cetățenii care ne votează, la alegători. Cum e posibil să ne spălăm rufele în public, pe retețele de socializare și prin presă? Bătăliile astea interne nu se vor termina decât după Congres – și mai sunt câteva luni până atunci. Așa vrem noi, liberalii, să continuăm încă 2-3 luni?

Dacă noi ne bălăcărim așa în continuare vom pierde încrederea electoratului brăilean, PSD va «zbura» singur. Toată ziua vezi în spațiul public postări ale unor liberali împotriva altor liberali… Nu e normal să se întâmple așa, nu este benefic pentru partidul nostru. Asta înseamnă lipsa de maturitate a unora din PNL…”.

În plus, fostul deputat a scris pe o rețea de socializare: „Nu cred că a fi guraliv este o soluție, nu doar în politică, dar și în viață, în general. Nu cred că o competiție internă din partid trebuie să se manifeste în exterior într-un mod agresiv sau chiar de mahala, ca să o spun direct, această manieră nefăcând altceva decât să îndepărteze oamenii de noi”.