Ziua CONAF Brăila, sărbătorită prin Conferința #ITforENERGY și Leadership Excellence Gala

Două evenimente de excepție vor marca pe 28 noiembrie Ziua Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)Sucursala Brăila: Conferința #ITforENERGY și Leadership Excellence Gala.

În premieră, CONAF Sucursala Brăila organizează la Alma Health&SpaRetreat, Alma GrandBallroom, Lacu Sărat, de la ora 12:00, conferința națională #ITforENERGY – Zilele Smart Industry – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe în domeniul IT, care se dorește a fi o oportunitate pentru antreprenori, reprezentanți ai administrației publice și reprezentanți ai autorităților locale, președinți de asociații și organizații să dezbată și să găsească soluții ale problemelor critice pentru promovarea unei abordări eficiente a digitalizării în România, ca instrument de dezvoltare durabilă. Conferința va oferi participanților o perspectivă mai profundă asupra modului în care tehnologia poate transforma și îmbunătăți dezvoltarea economică și crearea de valoare adăugată, facilitând tranziția către soluții durabile.

Au confirmat prezența, ca speakeri: Bogdan-Gruia IVAN – Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Viorel Marian DRAGOMIR – Primar Municipiul Brăila , Francisk-Iulian CHIRIAC – Președinte Consiliul Județean Brăila, Ștefan FUSEA – Președinte Camera de Comerț Brăila, Daniela CIREAȘĂ – Președintă Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor, un reprezentant al Universității Dunărea de Jos, Galați, Tatian DIACONU – Antreprenor, Silvia ALBU – Director General Port Romanel SRL, Ana Maria STANCU – CEO Bucharest Promo Robots, Robot Fleet Amiral, Dragoș NEAGU – Director Biblioteca județeană Panait Istrati Braila, Simona ILIE – Director Dezvoltare Integrisoft Solution, Roxana MIRCEA – Managing partner REI Grup. Dezbaterile vor fi moderate de Cristina CHIRIAC – doctor în economie, președintă CONAF.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Organizatori: Federația Patronală Petrol și Gaze și Patronatul Femeilor Antreprenor – membru fondator al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

În aceeași zi, CONAF Brăila va organiza în parteneriat cu Primăria Municipiului și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, a doua ediție a Leadership Excellence Gala, la Teatrul „Maria Filotti”, începând cu ora 18.00. Acesta este un eveniment dedicat recunoașterii excelenței în leadership și va onora personalități care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au evidențiat prin proiectele și activitățile lor remarcabile nu doar din mediul de afaceri, ci și din diverse domenii, precum sportul, cultura și educația. Cei care au contribuit semnificativ la bunăstarea comunității și au lăsat o amprentă distinctă în istorie, acei români care pun Brăila pe harta României și a Europei, care ne reprezintă cu succes, oriunde ar fi, oameni care fac performanță și excelează în acțiunile lor vor fi aplaudați și recompensați.

„Într-o lume agitată, unde reperele morale sunt adesea încălcate, este esențial să ne întoarcem la valorile fundamentale care definesc o societate sănătoasă. Noi credem cu tărie că OAMENII cu adevărat onești și dedicați pot fi catalizatorii schimbării și ai unei comunități prospere. Prin această inițiativă aducem o recunoaștere binemeritată și o răsplată simbolică oamenilor excepționali care, zi de zi, contribuie la clădirea unui fundament solid pentru viitorul nostru comun. Ei sunt adevărații piloni ai unei societăți bazate pe valori autentice”, a declarat Daniela Cireașă, președintă CONAF Sucursala Brăila.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. RSVP: braila@conaf.ro