Cătălin Boboc, fost prefect al Brăilei, despre primarul Marian Dragomir: „Poți să torni tu asfalt și pe blocuri, țaranul tot țăran! Și nu la locul nașterii ma refer…”

Cătălin Boboc, fost prefect al Brăilei, fost senator PNL, condamnă aroganța de care a dat dovadă primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), în ședința de ieri a  Consiliului Local Municipal, în care, alături de viceprimarul Alexandru Jantea Crican (PSD) au atacat-o pe ziarista Gina Bahor, corespondent al Radio România Actualități.

Boboc a comentat pe o rețea de socializare: „Eu când vă spuneam că aștia mici sunt la fel de comuniști ca înaintașii lor nu mă credea nimeni!

Am văzut astăzi câteva secvențe din ședința CLM Brăila în care Marian Dragomir «se lua în gură» cu o jurnalistă, Gina Bahor. Și mă gândeam: unii când dau de putere, în loc să evolueze, să încerce să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă, devin și mai aroganți (de multe ori mârlani) și li se pare ca nimeni nu-i poate contrazice și nimeni nu-i poate lua la întrebări, fie el (ea) din presă, că așa au învățat de la mentori (vezi Gheorghe Bunea Stancu) sau pe la Școlile de vară (poate nu uităm trecutul recent)!

Atât a evoluat Brăila în ultimii ani, cam cât primarul ei!

Știi vorba aceea, «poți să torni tu asfalt și pe blocuri, țaranul tot țăran!» Și nu la locul nașterii ma refer…”.

(fotografia este cea cu care și-a ilustrat Cătălin Boboc comentariul făcut pe Facebook)