Chetă făcută de aleșii locali PSD pentru premierea înotătorului brăilean Denis Ghionu. Sportivul a primit astăzi o diplomă de excelență și o sumă de bani

Chetă făcută de consilierii județeni și municipali PSD, alături de prefectul Iulian Timofei (PSD), președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), vicepreședinții CJ (PSD) și viceprimarii municipiului (PSD), pentru premierea înotătorului Denis Ghionu, care a obținut performanțe deosebite în acest an.

Tânărul sportiv a primit astăzi o diploma de excelență și un premiu în bani a cărei valoare nu a fost dată publicității, dat fiind că cei care au oferit bani în acest scop consideră că importantă nu e suma, ci onorarea performanțelor unui campion.

Președintele CJ, Iulian Chiriac, a comentat pe o rețea de socializare:  „Tinerele talente merită susținute și valorificate. Suntem alături de Campionul Național la înot – la grupa Tineret, brăileanul Denis GHIONU, care este unul dintre vârfurile generației sale de înotători.

În semn de respect și mulțumire pentru efortul depus depus în realizarea performanțelor uluitoare, CAMPIONUL nostru a primit din partea Consiliul Județean Brăila și Primăriei Municipiului Brăila o diplomă de excelență, iar consilierii locali și județeni au ales să îl premieze și cu o sumă de bani.

Denis Ghionu este, la acest moment, emblema sportului brăilean competitiv, de înaltă calitate și valoare.

În urmă cu o lună de zile, brăileanul Denis Ghionu a câștigat medalia de aur în proba 50 m spate, după ce, cu o zi înainte, a obținut și medalia de bronz la proba 100m spate. În ultima zi a Campionatului, Ghionu a scos cel mai bun timp în cursa 100m fluture: 00:54:75

În 2021, la Campionatul Național pentru juniori, tineret și seniori de la București, Denis bifase primele performanțe la nivel înalt: titlul de vicecampion național la proba 50 m spate și două medalii de bronz la probele 100 m spate și 200 m spate, toate la juniori. Mai mult decât atât, are în palmares și locul 4 la Naționalele de seniori, tot la proba 50 metri spate.

Mult succes, Denis Ghionu!”.