Didi Crintea, despre decizia de a accepta funcția de manager interimar al Spitalului Județean Brăila: „A fost o decizie destul de grea. Nu exclud varianta de a participa la concurs pentru un mandat de manager, dar nici n-o iau în calcul la acest moment”

„Atunci când mi s-a propus funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean Brăila am pus în balanță lucrurile; a fost o decizie destul de grea, pentru că provocarea de genul acesta îți dă un pic de gândit. În schimb, am preluat cu inima deschisă, pentru că știind deja spitalul în toate structurile lui, știu că am competența necesară să preiau și mandatul acesta interimar și să facem astfel încât lucrurile să meargă și mai bine în continuare” – este răspunsul dat de noul manager interimar Didi Crintea, atunci când a fost întrebată dacă a acceptat propunerea de a ocupa această funcție imediat sau a avut nevoie de timp de gândire.

Crintea s-a întâlnit cu presa locală astăzi, în prima zi a mandatului de manager interimar – care va dura, teoretic, 3 luni -, alături de ea fiind și președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, cel care a desemnat-o în această funcție.

Am mai întrebat-o pe Didi Crintea dacă ia în calcul varianta de a participa la concursul pentru ocuparea funcției de manager pentru un mandat de 4 ani. Aceasta a spus că este prematur să discute despre acest subiect și că la momentul actual nici nu exclude categoric această variantă, dar nici n-o ia în calcul.

Noul manager a mai declarat că intenționează să manifeste totală transparență în relația cu presa și că intenționează să prezinte și aspectele pozitive din spital, pentru că până acum acestea nu au fost popularizate.

„Sunt la început de drum, am nevoie de timp și nu e de competența mea să evaluez mandatul niciunui alt manager dinaintea mea”,  mai spus managerul Crintea.