Liberalul Canciu: „Asfaltările cu care se mândrește primarul Dragomir (PSD) și trotuarele care se fac acum nu sunt altceva decât normalități”

Inspectorul școlar general al Brăilei, Cătălin Canciu (PNL), candidat la Primăria municipiului, consideră jenant modul în care primarul Marian  Dragomir (PSD) a încercat să speculeze electoral achiziția a două tramvaie moderne, lăudându-se cu acest lucru de parcă ar fi fost un mare succes administrativ 2 tramvaie, la un oraș de peste 150.000 de locuitori.

Canciu a declarat într-o conferință de presă că este trist că în Brăila anului 2024, după 35 de ani de la Revoluție, PSD-ul face o asemenea vâlvă pentru achiziția a două tramvaie.

„Mai vin alte 8, dar fabrica n-a fost atât de receptivă, să vină tramvaiele până în 9 iunie…”, a mai spus liberalul, aluzie la anunțul făcut recent pe o rețea de socializare de primarul Dragomir, care încearcă să fructifice la maximum din punct de vedere electoral achiziția a încă 8 tramvaie, anunțând că numele unuia dintre acestea va fi stabilit împreună cu brăilenii.

Întrebat dacă el crede că până în luna august lucrările pe Calea Galați vor finalizate, ca să poată să circule noile tramvaie pe acolo, Cătălin Canciu a răspuns: „Eu cred că după 9 iunie nici nu-l mai interesează pe Dragomir. Și știți ce mi-e frică mie? Și asta le voi spune oamenilor până pe 9 iunie: «Oameni buni, gândiți-vă foarte bine când puneți ștampila pe cei 3 trandafiri, pentru că de la anul va fi deșert!».

Iar în ceea ce privește aceste asfaltări cu care se mândrește, trotuare în facere acum, nu sunt altceva decât normalități într-o Europă normală. N-am văzut la acest primar nicio strategie prin care să ne aducem copiii acasă și să ținem valorile la Brăila, să vorbiom despre mediu, despre respectarea lui, despre dezvoltarea business-ului. Nu-l interesează! Asfalt, trotuare, mai nou și parcuri”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns