Președintele HC Dunărea, Adrian Manole: „Cine este Bucălău, să vorbească el despre sport? Eu, de când am venit, am făcut investiții de 300.000 euro din bani privați”

Președintele HC Dunărea, Adrian Manole, declară că investițiile care s-au făcut în ultima perioadă în Sala Polivalentă din Brăila „nu au legătură cu aprobarea de a juca meciurile din EHF European League acasă, la Brăila”, respectiv cu omologarea sălii.

Manole răspunde în acest fel acuzațiilor lansate de consilierul județean Alexandru Bucălău, potrivit căruia „sub pretextul mincinos că Sala Polivalentă trebuie pregătită pentru a găzdui meciuri din EHF, s-au investit bani grei în dotarea acesteia. Toate investițiile s-au făcut în condițiile în care se știa clar că Sala Polivalentă nu va putea fi omologată, deoarece nu respectă condiția esențială impusă de EHF în ceea ce privește existența tribunelor pe ambele părți ale terenului”.

Bucălău a vorbit despre acest subiect în contextul în care HC Dunărea Brăila s-a calificat în grupele competiției feminine de handbal EHF European League, dar din cauză că Sala Polivalentă nu a fost omologată de EHF pentru a găzdui meciuri din Liga Europeană de Handbal, echipa nu va juca niciun meci acasă, ci la Buzău.

În ceea ce-l privește, Manole a dat o serie de detalii cu privire la investițiile făcute în Sala Polivalenta: „Leduri aveam deja 20 m și s-au mai achiziționat 60 m, pentru a avea de jur împrejur, așa cum au și Rapid, CSM, Bistrița, Buzău, Craiova, Vâlcea. Același lucru și cu suprafața de joc. E o dotare ca să nu mai plătim închirierea ei. În maximum 6 meciuri îți amortizezi investitia. Cluburi care au deja: CSM , Rapid, Bistrița, Buzău, Craiova, Cisnădie, Vâlcea.

În privința aprobării de a juca meciurile la noi, în Sala Polivalentă, bineînțeles că am facut tot ce s-a putut pentru a obține acest lucru: avea o singura problemă, aceea că nu avem tribună pe o parte și pe alta a terenului. Nu am obținut, urmeaza să postăm, dar încă mai avem de lucrat la program împreună cu cei de la Buzău, iar atunci când avem totul fixat oficial, vom posta.

Reamintesc: montarea suprafeței de handbal era o condiție obligatorie pentru a desfășura turul 3 în preliminariile EHF European League.

Aruncatul cu noroi se pare că e sport național. Cine este acest Bucălău, să vorbeasca el despre sport? Acest cititor de fițuici prin Consiliul Județean când vine vorba despre sport, să ne spună și nouă ce a făcut el pentru sportul din Brăila.

Până una alta, las eu ce am făcut de când am venit, cu bani privați:

– cabinet medical de recuperare

– cabinet medical de masaj și tratament

– brand

– imn

– mascotă

– sala de foță

– dotări în sala de conferințe și vestiare

– sală de sedințe multifuncțională

– tribuna VIP pentru a primi sponsorii (pare un moft, dar când vrei să atragi sponsori adevărați trebuie să ai și unde să îi primești)

– văruit și renovat de jur împrejurul suprafeței de joc

– stand de vânzare produse și realizarea de produse.

Valoarea tuturor lucrurilor de mai sus depășesc valoarea de 300.000 euro.

Să întrebam suporterii brăileni ce părere au de acest «management prost» și cum arată acum echipa de handbal la nivel național”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns