Primarul Dragomir despre eventuala reintroducere a unor restricții sanitare: „Dacă un ministru ar introduce acum noi restricții, nimeni nu va mai crede în ele, 90% din oameni nu le vor respecta și eu mă voi număra printre ei”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), se pronunță ferm împotriva revenirii la restricții sanitare „absurde”, similare celor care au fost impuse în ultimii doi ani, pe motiv de pandemie.

Dragomir a contestat și în trecut oportunitatea și logica acelor restricții, pe vremea când Ministerul Sănătății era condus de membri ai altor partide decât PSD, însă edilul afirmă că nu ar ezita să critice la fel de dur astfel de măsuri și dacă ar fi impuse de un social-democrat, cum este actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila: „Dacă un ministru, indiferent de la ce partid ar fi, va anunța noi restricții, mă voi opune la fel, atâta timp cât ele sunt absurde. Nu contează de la ce partid este ministrul respectiv, contează deciziile pe care le ia ministrul în cauză. Cu siguranță dacă un ministru ar introduce acum noi restricții, în primul rând nimeni nu va mai crede în ele, 90% din oameni nu le vor respecta și eu mă voi număra printre ei”.