PSD Brăila își va alege noile conduceri la nivel de municipiu și județ la începutul anului viitor. În rest, s-au terminat alegerile interne în organizațiile comunale și orășenești

Alegerile interne în Organizația PSD Brăila nu se vor încheia în acest an, ci abia la începutul anului viitor. Este informația pe care ne-a furnizat-o astăzi deputatul Florin Mircea, secretar general al PSD Brăila.

Acesta ne-a explicat că alegerile interne la nivelul comunelor și orașelor din județ s-au încheiat, însă organizarea alegerilor în cadrul Organizației Municipale PSD Brăila și a Organizației Județene PSD Brăila s-au amânat pentru că potrivit statutului, la aceste evenimente trebuie să participe reprezentanți ai conducerii centrale a partidului, iar agenda șefilor PSD de la centru este foarte încărcată pe final de an: „Alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației Municipale PSD Brăila și a Organizației Județene PSD Brăila vor avea loc cel mai probabil în luna ianuarie 2023. Cele două evenimentre se vor organiza în două zile consecutive, astfel încât să nu fie nevoie ca reprezentanții conducerii centrale  să vină de două ori la Brăila”, ne-a declarat Mircea.

Amintim că inițial se anunțase că alegerile interne în cadrul PSD Brăila se vor termina la mijlocul lunii noiembrie.

Oricum, alegerile PSD la nivel de Organizație Municipală și Organizație Județeană sunt lipsite de emoții,  dat fiind că deja se știe că primarul Marian Dragomir va deveni noul președinte al Organizației Municipale PSD Brăila, iar președintele CJ, Iulian Chiriac, va fi noul președinte al Organizației Județene PSD Brăila. Potrivit surselor noastre, senatorul Ion Rotaru a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat de președinte al PSD Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns