Viorel Botea, o tot mai mare dezamăgire, cu fiecare nouă întâlnire

Două dintr-o lovitură! Nu știu la ce vă gândiți, dar e vorba de partide (de-alea politice) din care fostul inspector școlar general al Brăilei, Viorel Botea, reușește să facă parte în același timp.

În funcție de direcția în care se mișcă, intra ba într-unul, ba într-altul. Când merge în direcția Palatului Administrativ, la ședințele Consiliului Județean Brăila, intră în PMP, iar când merge în direcția străzii Polonă, la ședințele și conferințele de presă ale AUR, el intră în AUR.

Noroc că și-a dat azi demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Brăila, că dacă se mai ducea mult în acea direcție, cine știe în ce mai intra!

Cert e că în prezent viața politică a lui Botea este un continuu du-te vino și din ce se pare, el are de gând să o țină tot așa în continuare, fiindcă simte că îl țin puterile și că poate obține felurite beneficii din diversele direcții în care se îndreaptă.

Noi nu-l vedem bine mergând așa, pe mai multe cărări, pe lângă drumul PMP, pe lângă gardul AUR și tare ne e că tactica lui de tipul „ce-i în mână nu-i minciună” n-o să-l ducă prea departe, fiindcă ce ține-n mână acum, cu binecuvântarea PSD, o să-l coste scump ca imagine anul viitor. Dar nu e problema noastră, e problema lui și ca profesor de matematică, e tot treaba lui să găsească soluția cea mai bună.

În opinia noastră, prestația sa actoricească în rolul de politician șmecher cu un membru (în) PMP și un membru (în) AUR este sub orice critică și îi dăunează grav sănătății imaginii. Bine că nu i-au mai rămas membre de folosit, că cine știe ce mai făcea cu ele!

Domnule profesor Botea, nu-ți contestă nimeni calitățile profesionale, dar în ultima perioadă, cu tot regretul, răspunsurile tale în politică sunt de nivelul corigenței! Devii o tot mai mare dezamăgire, cu fiecare nouă întâlnire!

Întreabă-te dacă îți permiți să fii perceput ca unul care se agață cu disperare de orice bucățică de cașcaval, cu atât de puțin timp înainte de alegeri! Și dacă tu crezi că îți permiți, mergi mai departe în stilul ăsta și mai discutăm peste un an despre locul în care ai ajuns…

Alternativa? Fii bărbat, Zoe! Fii bărbat!