ACS Sport Plus Brăila – lider al Seriei Est din Divizia A2 la volei feminin

La sfârșitul săptămânii trecute, ACS Sport Plus Brăila a jucat în deplasare cu CSU Galați. Gazdele, care în această primăvară promovau în prima divizie, dar s-au retras din motive financiare, au concretizat avantajul experienței pe finalul primul set, adjudecat la 19.

Presiunea adversarului s-a simțit și în actul secund pentru brăilence. Finalul mai bun de set, terminat la 21, le-a sporit încrederea că pot obține mai mult.

Din setul trei parcă a fost o altă partidă. Formația pregatită de Nicu Harabagiu a relansat jocul, în urma unei atitudini de luptă pentru fiecare minge. Dupa 25-21, setul patru a fost net în favoarea oaspetelor, 25-15. Decisivul a fost controlat de brăilence. Totusi, CSU a egalat la 13. Un serviciu greșit și un atac în afara terenului au scos câștigatoare a două puncte pe ACS Sport Plus Brăila.

După trei etape, din numai două întâlniri, ACS Sport Plus Brăila a preluat șefia seriei Est cu 5 puncte, la egalitate cu CSM București, cu trei partide. Pe 26 noiembrie, în sala Carantina din Brăila va avea loc o confruntare importantă între Sport Plus Brăila și CSM Constanța.

(Sursă foto https://sportplusbr.ro)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns