Bilanțul celei de a patra zile de verificări efectuate în centrele rezidențiale din județul Brăila: amenzi în valoare totală de 48.000 lei

La nivelul județului Brăila au fost verificate în cursul zilei de ieri (cea de a patra zi de controale) un număr de 20 centre rezidențiale publice și private destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilități și copiilor, conform unei planificări pe zone realizate împreună cu Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

”Numărul total de sancțiuni aplicate în a patra zi de control a fost de 24, din care amenzi în cuantum total de 48.000 lei. Activitatea de verificare a comisiei de control constituită prin ordin de prefect continua și în următoarele zile”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian Timofei.

Potrivit informațiilor furnizate de Prefectură, neregulile pentru care au fost aplicate sancțiuni sunt următoarele: lipsa substanțelor dezinfectante în unitate, a cursurilor de igienă pentru personalul angajat, lipsa contractului DDD, a fișelor individuale de instructaj în domeniul situațiilor de urgență ale angajaților, precum și lipsa verificărilor metrologice la cântare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns