Chiriac (PSD), întrebare adresată deputatului Popa (PNL): „Ați avut vreodată calitatea de inculpat într-un dosar penal?”

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), i-a cerut astăzi public președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, să spună dacă a fost vreodată inculpat într-un dosar penal.

Chiriac a pus această întrebare în cadrul unei conferințe de presă în care l-a etichetat în mod repetat pe Popa ca fiind „bătăușul de la Cireșu” și a spus că dacă acesta tot „se prezintă ca un semizeu”, e bine „să ne dăm și noi seama de imaginea lui”:  „Se prezintă ca un semizeu, salvatorul județului, spune că nu se mai fac blaturi cu PSD… Nu s-au făcut niciodată blaturi cu PSD, niciodată, de când sunt eu! Nu s-au făcut și nici n-o să se facă nici cu PNL și nici cu alte partide.

Am o întrebare pentru el: dacă a avut vreodată calitatea de inculpat într-un dosar penal. Pentru că tot ne prezintă cazierul alb. Cu toții știm prin ce medii, cu ce personaje mai umblă sau a umblat domnul Popa, așa că îl întreb public dacă a fost inculpat în vreun dosar penal. Repet: calitatea de inculpat. Ca să ne dăm și noi seama de imaginea dânsului și de modul în care consideră dânsul că face politică sau se prezintă în fața cetățenilor”.