Dacă șefii PSD Brăila nu l-au invitat la cros de Ziua Copilului, deputatul Paladi s-a dus la fotbal și apoi la masă cu primarii PSD

O zi de neuitat petrecută astăzi de deputatul George Adrian Paladi (PSD) în compania Danielei Bordea, care(-i) este, printre altele, consilier (județean), a primarilor comunelor Vădeni, Viziru, Măxineni, Gemenele, Movila Miresii, Tudor Vladimirescu, Chiscani, a lui Radu Antohi, subsecretar de stat în Ministerul Sportului și a directorului CSM Brăila, Anamaria Necoară (PNL). Și au mai fost și niscaiva viceprimari.

Aceștia au marcat ziua de 1 Iunie întâi pe terenul de sport de la Chiscani, unde Paladi a înmânat diplome și mingii unor copii, la finalul competiției sportive Cupa „1 Iunie”, după care adulții s-au retras la un restaurant, unde au continuat să sărbătorească Ziua Copilului. Iar fotografiile făcute la fotbal și la masă au fost postate pe o rețea de socializare, ca să vadă tot brăileanul și să se bucure de bucuria lor.

În lipsa copiilor, Paladi, care pare să fie o fire foarte afectuoasă, și-a îndreptat atenția (și nu numai) către juna cu care împărtășește sentimente de aleasă profunzime față de doctrina social-democrată.

Deputatul și-a găsit de treabă cu cei menționați mai sus fiindcă nu a fost invitat să participe alături de conducerea PSD Brăila la Crosul Generațiilor, desfășurat astăzi în parcul Monument, eveniment organizat de TSD Brăila și dedicat Zilei Copilului. Acolo au fost prezenți, printre alții, președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, deputații Nicu Niță și Mircea Florin, prefectul Iulian Timofei, subprefectul Virginia Loredana Badiu, președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, viceprimarul Doinița Ciocan.

Deși este de mai mult timp un paria pentru conducerea PSD Brăila și deși primarii PSD au fost avertizați să nu-și mai ia în cârd cu acesta, Paladi continuă să se întâlnească în diverse contexte cu unii dintre primari, împreună cu care plantează, driblează și uneori se distrează, cum s-a întâmplat la Vădeni, unde s-a consumat peste măsură și ca atare, participanții s-au manifestat fără măsură.

Și fiindcă nu dă doi bani pe faptul că liderii PSD Brăila s-au delimitat în fel și chip de el, Paladi postează sistematic pe rețelele de socializare fotografii în care pe lângă Bordea, apar diverși primari la care face „vizite de lucru”, fiindcă are și el o fantezie (ne referim la una politică, fiindcă restul fanteziilor credem că i-au fost împlinite deja): că va obține un nou mandat de parlamentar.

Noi înțelegem că dacă o persoană ți-a împlinit toate fanteziile posibile, mai puțin una, ești tentat să crezi că ea îți poate împlini absolut orice fantezie. De data asta, am pune pariu că acea unică fantezie rămasă neîmplinită până în 2024 nu-i va mai fi împlinită în vecii vecilor, amin. Cel puțin nu pe lista PSD. Poate dă Dumnezeu să fie pe lista AUR… Dar dacă el preferă s-o creadă pe cea care i-a împlinit aproape toate fanteziile, n-are decât să aștepte până în 2024, ca să se convingă singur.